BHV Groningen

BHV cursus in Groningen, waarbij je in 1 dag je BHV certificaat kunt halen. De BHV cursus 1 dag of BHV herhalingscursus in Groningen wordt gegeven door onze eigen ervaren en NIBHV gecertificeerde instructeurs.

 

Tussen 11 februari en 9 mei is er ernstige verkeershinder in Groningen. Bereid je voor op een afspraak of BHV cursus bij 101BHV.nl in Groningen. Vertrek op tijd!

 

BHV oefencentrum in Groningen

In Groningen beschikt 101BHV.nl over een uniek en eigen BHV oefencentrum. Hoe gaan BHV’ers reageren wanneer er daadwerkelijk brand is? Het brandalarm gaat af en de BHV’ers treffen een ruimte vol rook aan met een slachtoffer. Om realistisch te oefenen, ga je naar hét BHV oefencentrum van Groningen.

Het is mogelijk om in ons BHV oefencentrum verschillende soorten BHV- en EHBO cursussen te volgen. We beschikken over een aparte ontvangstruimte, meerdere leslokalen en oefenruimtes zodat je veilig maar realistisch kunt oefenen.

Bereikbaarheid

De cursuslocatie in Groningen is gevestigd op industrieterrein Euvelgunne. Goed bereikbaar vanaf de ringweg A7 en de Europaweg. Wij beschikken over gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook per openbaar vervoer kom je er gemakkelijk en snel, aangezien op loopafstand van een bushalte is. Wij beschikken in Groningen over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen om realistisch te oefenen. Bij de BHV cursus zit ook een dag arrangement inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water, fris en een lunch.

Locaties in de buurt

101BHV.nl is een BHV opleider met een landelijke dekking. Naast Groningen geven wij ook BHV cursussen in:

Alle BHV cursussen in Groningen

Klik op een BHV cursus voor meer informatie

Vestigingsinformatie Groningen

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Groningen
locatie-groningen

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

2613 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

8.6
Klantenvertellen
8.6/10
2613​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Neem contact met 101BHV.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 085-7920131 of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl.