BHV Groningen

Gecertificeerde instructeurs

30 locaties door heel Nederland

105.252 mensen opgeleid

Gecertificeerde instructeurs

30 locaties door heel Nederland

105.252 mensen opgeleid

7 dagen van tevoren gratis annuleren


BHV cursus in Groningen, waarbij je in 1 dag je BHV certificaat kunt halen. De BHV cursus 1 dag of BHV herhalingscursus in Groningen wordt gegeven door onze eigen gecertificeerde instructeurs.

BHV oefencentrum in Groningen

In Groningen beschikken wij op bedrijventerrein Euvelgunne over een eigen BHV oefencentrum. Hier hebben wij uitstekende faciliteiten tot ons beschikking, waarbij het mogelijk is diverse scenario’s zo realistisch mogelijk te oefenen.

Wij hebben meerdere lokalen en ruimtes om binnen een beginnende brand te blussen. Er is gratis parkeergelegenheid en ook per openbaar vervoer kom je er gemakkelijk en snel, aangezien het op loopafstand van een bushalte is. Bij de BHV cursus zit ook een dag arrangement inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water, fris en een lunch.

Voordelen van BHV in Groningen

Het oefencentrum is zeer geschikt voor bedrijven en organisaties die eens flink willen oefenen en de vaardigheden van BHV’er eens op de proef willen stellen. Ook voor deelnemers die voor de eerste keer komen, wordt het een zeer leerzame dag. Elke maand geven meerdere keren BHV in Groningen. Wij verwelkomen jullie graag in ons BHV oefencentrum in Groningen.

Realistische oefeningen voor BHV’ers en ploegleiders
Meerdere scenario’s mogelijk met o.a. een LOTUS slachtoffer. Niets is te gek.
Meerdere leslokalen
Eigen ingang voor deelnemers
Kantine met smaakvolle lunches
25 gratis parkeerplaatsen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer


Cursuslocatie in Groningen

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Groningen

101bhv Bhv Oefencentrum Groningen

101BHV.nl
Tallinweg 1
9723 TH Groningen

Plan uw route
Gratis parkeren


BHV op eigen locatie

Volg een BHV in company in Groningen

Hebben jullie 5 of meer BHV’ers? Dan is het ook mogelijk dat onze instructeur naar jullie toe komt om de BHV cursus op eigen locatie in Groningen en omgeving te volgen. De deelnemers komen dan niet naar de cursuslocatie in Groningen, maar volgen de cursus in jullie gebouw. Hierdoor kunnen wij maatwerk BHV geven.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over BHV

We helpen je graag verder

 • Wat betekent BHV?

  De afkorting BHV betekent bedrijfshulpverlening. Dit is de hulp die wordt verleend bij incidenten van jouw bedrijf, die de gezondheid en de veiligheid van jou en jouw werknemers en andere aanwezigen bedreigen.

  De BHV’ers zorgen ervoor dat schade en letsel zoveel mogelijk wordt beperkt en voorkomen. In de Arbowet is opgenomen dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Elke werkgever is verplicht om goed voorbereid te zijn op brand, ontruiming en ongevallen. De werkgever moet zich hierbij ondersteunen door deskundige bedrijfshulpverleners.

  Naast bedrijfshulpverlening, betekent BHV ook basishulpverlening en burgerhulpverlening.

 • Hoe kan het dat BHV basis 1 dag duurt

  Het staat in Nederland nergens beschreven hoe lang een BHV cursus moet duren. 101BHV.nl heeft de BHV cursus in 1 dag zo ontwikkeld dat het zeer geschikt is voor ZZP-ers en MKB bedrijven met een lage risico. In 1 dag is het voldoende om, door een praktische inslag, de taken van een BHV’er te leren. De BHV basis van 101BHV.nl voldoet aan regel- en wetgeving.

 • Wat kost een BHV cursus 1 dag?

  De prijs voor een BHV cursus in 1 dag kost €199,00 per persoon. Dit is exclusief 21% BTW.

 • Is BHV herhaling verplicht?

  Regelmatig krijgen wij de vraag of BHV herhaling verplicht is. De wet schrijft voor dat BHV’ers snel en adequaat moeten kunnen handelen bij calamiteiten en daar ook voor opgeleid moeten zijn. Daarnaast moeten zij regelmatig een BHV herhaling volgen, zodat de kennis en vaardigheden op peil blijven.

  Hoe je als werkgever de nascholing precies moet regelen, staat niet in de wet beschreven. De frequentie van nascholing kan per organisatie verschillen. Dit is afhankelijk van de risico’s van de organisatie. De afbeelding hieronder laat zien wat de Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid vind voor een goede BHV organisatie. De eerste regel is: laat BHV’ers ongeveer één keer per jaar een herhalingscursus volgen.

   

  Aandachtspunten voor goede bedrijfshulpverlening

  • BHV’ers ongeveer één keer per jaar een BHV herhaling laten volgen
  • In geval van nood is het belangrijk dat BHV’ers snel inzetbaar zijn. Spreid daarom zoveel mogelijk BHV’ers over verschillende afdelingen of gebouw van het bedrijf.
  • Stel medewerkers aan met een interne functie zodat er altijd een BHV’er aanwezig is.
  • Vrijwillige betrokkenheid van medewerkers om BHV’er te worden werkt het beste. Verplicht het ze daarom niet als het niet anders kan.
  • Waardeer de inzet van een BHV’er tijdens de Dag van de BHV of een jaarlijkse vergoeding.

  Bron: Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid

   

  BHV herhaling bij 101BHV.nl
  Voor een BHV herhalingscursus kun je bij 101BHV.nl kiezen uit:

 • Is BHV verplicht

  Ja. Elk bedrijf in Nederland is verplicht om een aantal bedrijfshulpverleners binnen het bedrijf te hebben die goed zijn voorbereid op brand, ontruiming en ongevallen.

  BHV in de Arbowet

  – In artikel 3 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen omtrent ontruiming, brand en ongevallen.
  – In artikel 15 van de Arbowet wordt omschreven dat de werkgever verplicht is om zich te laten ondersteunen door bedrijfshulpverleners. Daarnaast staat er in artikel 15 de taken van de bedrijfshulpverleners en de verplichting tot opleiding van de bedrijfshulpverleners.

Advies nodig

Andere locaties in de buurt

Gecertificeerde instructeurs

30 locaties door heel Nederland

105.252 mensen opgeleid

Gecertificeerde instructeurs

30 locaties door heel Nederland

105.252 mensen opgeleid

7 dagen van tevoren gratis annuleren