BHV cursus op locatie

BHV in company betekent een BHV cursus op eigen locatie van jullie organisatie. Een cursus BHV op locatie is mogelijk vanaf 5 BHV’ers. De BHV’ers hoeven dan niet naar één van onze locaties toe maar de instructeur komt bij jullie op bedrijf om een BHV cursus te geven.

Voordelen BHV op eigen locatie

Het grote voordeel van BHV in company is dat de BHV cursus afgestemd kan worden op de risico’s van het bedrijf. Waar en wanneer jullie dat willen. Wilt u meer informatie over BHV in company vraag vrijblijvend een offerte aan.

Maatwerk BHV cursus
Eigen gecertificeerde BHV instructeurs
Voordelige BHV cursus v.a. 79,- p.p.

Beschikken jullie niet over een geschikte ruimte? Geen eigen terrein voor de blusoefeningen? Geen probleem, dan is het mogelijk om op een externe locatie een BHV training te volgen of in ons BHV oefencentrum.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl

  • Filter
Soort cursus
Basis of herhaling
Vorm
Locatie
Certificering

Groot aanbod BHV op eigen locatie

Alle bovenstaande BHV cursussen kunnen op jullie eigen locatie gegeven worden. De BHV cursus van 101BHV.nl is laagdrempelig en vereist geen voorbereiding voor de deelnemers. In overleg plannen we een dag en tijdstip waarop de BHV cursus gaat plaats vinden. Wij informeren ruim van te voren wat de beste mogelijkheden zijn om de BHV cursus op locatie optimaal te laten verlopen.

In company BHV op maat

Een groot voordeel van een BHV cursus op locatie is dat de training afgestemd kan worden op de aanwezige risico’s van het bedrijf. Zo kunnen wij de BHV’ers voorbereiden op een eventueel calamiteit of een ontruimingsoefening houden. Graag horen wij wat de risico’s van het bedrijf zijn zodat de instructeur de BHV cursus op maat gegeven kan worden.

Aan welke eisen moet de locatie voldoen

Is het voor elk bedrijf geschikt om een BHV cursus in company te houden? Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij zijn niet
veeleisend, maar hebben toch een aantal voorwaarden om de BHV cursus optimaal te laten verlopen:

  • Ruimte in het gebouw waar de presentatie gehouden kan worden en waar alle deelnemers kunnen zitten (liefst U-vorm).
  • Ruimte, zo groot als 2 á 3 parkeerplaatsen, voor het praktijkgedeelte brand.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking