EHBO in company

Offerte aanvragen

105.252 mensen opgeleid

30 locaties door heel Nederland

Gecertificeerde instructeurs

105.252 mensen opgeleid

30 locaties door heel Nederland

Gecertificeerde instructeurs

7 dagen van tevoren gratis annuleren


EHBO cursus op locatie

EHBO in company betekent een EHBO cursus op eigen locatie van jullie organisatie. Dit is al mogelijk voor organisaties met 5 EHBO’ers of meer. De medewerkers hoeven dan niet naar één van onze locaties toe maar de instructeur komt bij jullie op bedrijf om een EHBO cursus te geven.

Voordelen EHBO op eigen locatie

Tijdens een EHBO in company is er maatwerk mogelijk, maar worden de richtlijnen uit de 28e druk van het Oranje Kruis ook uitgebreid behandeld. Wij hebben met onze eigen Oranje Kruis gediplomeerde instructeurs een landelijke dekking en komen dus zonder extra reiskosten bij jullie op locatie. Wil je meer informatie over EHBO in company vraag vrijblijvend een offerte aan.

Praktijkgericht en diverse scenario’s
Eigen gediplomeerde EHBO instructeurs
Inclusief EHBO examen en diploma van het Oranje Kruis

Aanbod EHBO cursussen

Onderstaande EHBO cursussen kunnen op jullie eigen locatie gegeven worden. In overleg met jullie plannen we een dag en tijdstip waarop de cursus gaat plaats vinden. Wij informeren ruim van te voren wat de beste mogelijkheden zijn om de EHBO cursus op locatie optimaal te laten verlopen.

EHBO voor bedrijven

Een EHBO cursus voor bedrijven is een belangrijke investering om de veiligheid op de werkplek te verbeteren en de risico’s op letsel of ongevallen te verminderen. Bedrijven zijn verplicht om ervoor te zorgen dat er voldoende opgeleide EHBO-ers aanwezig zijn om adequaat te reageren in geval van een noodgeval.

Door het volgen van een EHBO cursus voor bedrijven kunnen medewerkers zelfverzekerder en beter voorbereid zijn om adequaat te reageren in noodsituaties. Het kan ook bijdragen aan het creëren van een veiligere en gezondere werkomgeving voor alle medewerkers. EHBO’ers met een geldig Het Oranje Kruis diploma zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer zij eerste hulp verlenen.

Beschikken jullie niet over een geschikte ruimte? Geen probleem, dan is het mogelijk om op een externe locatie geregeld door 101BHV.nl de EHBO cursus te volgen of je aan te melden voor een open aanmelding in:

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang is een EHBO diploma geldig?
  De EHBO diploma geeft aan dat jouw kennis en vaardigheden op het gebied van eerste hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis. Het diploma kan actueel gehouden worden door het iedere twee jaar te hercertificeren. In die periode houd je jouw kennis op peil door EHBO herhaling bij 101BHV.nl te volgen.
 • Wat leer je tijdens een EHBO cursus?

  Tijdens een EHBO cursus leer je alle kennis en vaardigheden die je als EHBO’er moet weten. Zo leer je het menselijk lichaam kennen maar leer je ook vaardigheden wat je moet doen bij brandwonden of letsels zoals een ernstige uitwendige bloeding. De inhoud van een EHBO cursus gaat verder dan eerste hulp tijdens een BHV cursus.

  Om het oefenen zo realistisch mogelijk te maken worden lotusslachtoffers ingezet. De lotusslachtoffers simuleren dat ze een ongeval hebben gehad en een deelnemer van de EHBO cursus moet als EHBO’er gaan handelen. Dit kan zijn het verbinden van een wond, constateren dat iemand een flauwte heeft, of iemand in veiligheid brengen.

  Leestip: wat is het verschil tussen BHV en EHBO?

 • Is het mogelijk EHBO in company te volgen?

  Ja zeker! Het is mogelijk om een EHBO cursus bij jullie op het bedrijf of organisatie te houden. Als jullie over voldoende ruimte beschikken, dan komen onze EHBO instructeurs naar jullie toe. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor een EHBO op eigen locatie.

 • Welke EHBO certificaten zijn erkend

  Niet elk EHBO-certificaat voldoet aan de wet- en regelgeving van IKK. Alleen EHBO certificaten die geregistreerd staan in het Register EHBO-certificaten Externe link gastouderopvang voldoen aan de eisen van het Ministerie van Sociale Zaken.

 • Is EHBO verplicht voor bedrijven?

  EHBO is verplicht als uit de Risico Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) is gebleken dat de kans op een ongeval groter is dan bij een gemiddeld bedrijf. Wanneer blijkt dat het hebben van BHV’ers onvoldoende is om de aanwezige risico’s te verkleinen, dan is het opleiden van EHBO’ers nodig.