Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

BHV Engels

De noodzaak om BHV ook in het Engels beschikbaar te maken, wordt in Nederland steeds groter. Voor steeds meer bedrijven geldt namelijk dat zij werknemers van meerdere nationaliteiten in dienst hebben. Een BHV cursus in het Engels is daarom beslist geen overbodige luxe!

Heeft jouw bedrijf niet-Nederlandstalige medewerkers in dienst, of is jullie voertaal Engels? Schrijf je dan snel in voor een training op één van onze locaties. Liever een cursus op je eigen locatie? Vraag dan een offerte aan voor BHV in het Engels!

Wat is BHV in het Engels?

Maar wat is de vertaling van BHV in het Engels eigenlijk? Een BHV’er wordt in het Engels een Emergency Response Officer genoemd. Naar bedrijfshulpverlening als dienst, wordt verwezen als Emergency Response Services. 

De oplettende lezer heeft al snel in de gaten dat het woord ‘’bedrijf’’ in deze definities niet voorkomt. In Engelstalige landen is het concept van bedrijfshulpverlening, dus een intern team van medewerkers dat als eerste ter plaatse is bij een bedrijfsongeval, namelijk minder gebruikelijk. Des te meer redenen om BHV ook in het Engels aan te bieden dus!

BHV Engels: voor wie is het geschikt?

De cursus BHV Engels van 101BHV.nl is voor iedere werknemer geschikt die Engels spreekt. Steeds meer in Nederland gevestigde bedrijven hebben niet-Nederlandse werknemers in dienst. Ook deze bedrijven zijn echter verplicht zich aan de regels van de Nederlandse Arbowet omtrent bedrijfshulpverlening te houden. 

In de praktijk houdt dit in dat de inhoud van de BHV cursus hetzelfde blijft.  De instructeurs van 101BHV.nl zullen de theorie en de praktijk echter in het Engels aan de deelnemers overbrengen. Ook het lesboek en ander oefenmateriaal omtrent BHV is in het Engels beschikbaar!

BHV cursus in het Engels: geschikt voor basis en herhaling

Daarnaast is de BHV cursus in het Engels geschikt voor zowel nieuwe BHV’ers als BHV’ers die al vaker een cursus hebben gevolgd. Wat veel mensen niet weten, is dat het volgen van een dergelijke cursus om periodieke herhaling vraagt. Het up-to-date houden van de BHV kennis en vaardigheden van medewerkers is namelijk wettelijk verplicht. Daarbij kan het hebben van actuele kennis en vaardigheden letterlijk van levensbelang zijn. Daarom wordt aangeraden om de cursus, ook in het Engels, jaarlijks te herhalen.

Specificaties BHV Engels

Duur 1 dag
Tijd 9:00 uur - 16:00 uur
Vooropleiding Geen
Niveau Beginner
Examen Geen
Lesmateriaal Incl. Engelstalige lesboek en oefenmaterialen
Certificering Incl. BHV certificaat + BHV pasje
Geldigheidsduur 1 jaar
Dagarrangement Incl. koffie/thee en lunch
Prijs 229,- excl. BTW
229,- 277,09 incl. BTW
Kies locatie en datum BHV op eigen locatie? Vraag een offerte aan!


Dit zegt onze klant:

"Everything was perfect, with perfect trainer and perfect explication. Thank you"

Miroslav Vasilev

Aanmelden locatie en data

voor BHV Engels

Volgens ons systeem maakt u gebruik van een verouderde browser. Hierdoor kan de boekingsmodule niet volledig functioneren. Kunt u niet boeken? Neem dan via deze weg contact met ons op.

Praktische informatie

Alles wat je wilt weten over BHV Engels

Inhoud BHV Engels

Praktische informatie BHV Engels 

BHV Engels van 101BHV.nl is een eendaagse cursus. Hierin wordt gefocust op de drie onderdelen van bedrijfshulpverlening, namelijk: het verlenen van Eerste Hulp, wat te doen bij brand, en het ontruimen van een pand. 

Hieronder vind je een overzicht van alle onderwerpen die behandeld worden per dagdeel.

Dagdeel 1: Eerste Hulp

Het eerste dagdeel van de Engelstalige BHV cursus staat in het teken van Eerste Hulp. Hier leer je onder andere hoe je slachtoffers in noodsituaties het beste kunt benaderen, en wat je kunt doen bij diverse ongevallen. Hierbij staan de volgende aspecten centraal:
– benaderen van slachtoffer(s);
– beoordelen van bewustzijn;
– reanimeren met AED;
– stabiele zijligging
– verslikking
– wat te doen bij botbreuken, verstuikingen en brandwonden
– symptomen en handelen als BHV’er bij diverse ziektebeelden
– behandeling van diverse letsels.

Ook onze BHV trainingen in het Engels worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Hierin worden deelnemers niet alleen voorzien van de nodige kennis en vaardigheden, maar ook van het zelfvertrouwen om adequaat te reageren op verschillende noodsituaties.

Dagdeel 2: Brand en ontruiming

Tijdens het tweede dagdeel van BHV Engels ligt de focus op hoe je als BHV’er handelt tijdens brand. Ook leer je hoe je een pand ontruimd. Hier leer je meer over:
– de taken van de BHV’er;
– melden van incidenten (intern en extern);
– de rol van de professionele hulpverleners;
– wanneer wel en wanneer niet blussen;
– de gevaren en de blustechieken;
– de werking en bediening van blusmiddelen en blustoestellen;
– ontruimingsprocedures.

Ook dit onderdeel van de training is zowel gericht op het ontwikkelen van praktische vaardigheden als het aanleren van kennis die beide even essentieel zijn bij calamiteiten op het werk. Schrijf je vandaag nog in of vraag een offerte aan voor een training op locatie!

Voorbereiding BHV Engels

De cursus BHV Engels van 101BHV.nl is erg laagdrempelig en vereist geen voorbereiding.

Aantal deelnemers

De groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 15 deelnemers.

Nu aanmelden en achteraf betalen

Het is mogelijk om de BHV cursus voor- of achteraf te betalen. De kosten voor BHV Engels zijn inclusief gebruik van oefenmaterialen in het Engels, dagarrangement (koffie/thee/fris/water en lunch), BHV certificaat, BHV pasje en een Engelstalig BHV boek.

101BHV.nl: Alles voor de beste BHV

Op 101BHV.nl vind je alles voor de beste BHV. Of je nu een particulier, ZZP´er, MKB of groot bedrijf bent, je vindt een bedrijfshulpverlening cursus bij ons in de buurt! Liever een BHV training in het Engels op locatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! 

Bereid je voor met onze training en leer essentiële vaardigheden om noodsituaties effectief aan te pakken. Schrijf je vandaag nog in voor BHV in het Engels!

Veelgestelde vragen over BHV Engels

we helpen je graag verder
 • Wat zijn de taken van een BHV’er

  Wat zijn de taken van een BHV’er? Het woord zegt het al: een bedrijfshulpverlener biedt eerste hulp bij een ongeval, brand of ontruiming totdat de professionele hulpdiensten het overnemen.

  De taken van een BHV’er volgens de Arbowet, artikel 15:

  • Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen
  • Het bestrijden en/of beperken van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen
  • In noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf en omgeving.

  Een BHV’er is opgeleid om te handelen in nood om klanten en werknemers in veiligheid te brengen. Zo weet een bedrijfshulpverlener wat hij  moet doen om alle aanwezigen veilig te evacueren en hoe hij moet handelen bij eerste hulp. Een bedrijfshulpverlener kan bijvoorbeeld reanimeren en verbanden aanleggen.

 • Hoe lang is een BHV certificaat geldig

  Het BHV certificaat van 101BHV.nl heeft conform de richtlijnen van het NIBHV een geldigheidsduur van 1 jaar. Om in noodsituaties adequaat te kunnen opereren zal het nodig zijn het opleidingsniveau van de BHV’ers op peil te houden. Dit betekent (afhankelijk van onder meer de complexiteit van de bedrijfsactiviteiten) dat er regelmatig na of bijscholing van de BHV’ers zal moeten plaatsvinden.

  Maar wat is regelmatig? Regelmatig is een vaag begrip. Het hangt af van een aantal zaken: De grootte van het bedrijf, de bedrijfsactiviteiten, het gebouw waarin het bedrijf is gehuisvest, de omgeving en de risico’s van het bedrijf bepalen of het bedrijf jaarlijks of tweejaarlijks BHV’ers moet opleiden.

  101BHV.nl vindt het belangrijk om regelmatig de procedures en handelingen te herhalen. Want weet jij nog na een jaar wat je precies moet doen bij een reanimatie? De kans is klein. Als je in een situatie terecht komt dat je als BHV’er moet optreden, wil je adequaat kunnen handelen. Daarom is regelmatig oefenen uiterst belangrijk!

 • Wanneer ontvang ik mijn BHV certificaat en pasje

  Als je door de instructeur competent bent verklaard heb je recht op het BHV certificaat en BHV pasje. Zodra de factuur voldaan is sturen wij binnen 1-2 werkdagen het BHV certificaat en pasje aangetekend op via PostNL.

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3405 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.2
Klantenvertellen
9.2/10
3405​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

BHV Engels?

Meld je eenvoudig online aan voor een cursus!

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking