BHV oefencentrum

Realistisch oefenen
Offerte aanvragen

Oefenen in het BHV oefencentrum

WIJ DAGEN BHV’ERS UIT

Hoe gaan je BHV’ers reageren wanneer er daadwerkelijk brand is? Het brandalarm gaat af en de BHV’ers treffen een ruimte vol rook aan met een slachtoffer. Om realistisch te oefenen, ga je naar hét BHV oefencentrum van Groningen.

Het is mogelijk om in ons BHV oefencentrum BHV, EHBO cursus en workshops te volgen. We beschikken over een aparte ontvangstruimte, leslokalen en oefenruimtes zodat je veilig maar realistisch kunt oefenen.

Bhv Eerste Hulp Verlenen 2
Bhv Ontruiming

Voordelen BHV oefencentrum

VOLLEDIG ONTZORGD

Een BHV cursus is verplicht voor organisaties met medewerkers in loondienst. Hoeveel BHV’ers er nodig zijn, hangt af van de grootte van de onderneming en de risico’s die de specifieke werkzaamheden met zich meebrengen.

Na het behalen een BHV certificaat, volgt jaarlijks een BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV certificaat te behouden.

Lees meer over BHV

Uitgebreide trainingsmogelijkheden

NIETS IS TE GEK

In het oefencentrum van BHV Groningen zijn er uitgebreide trainingsmogelijkheden om de vaardigheden van de BHV’er of EHBO’er te oefenen. Zo beschikt het oefencentrum over een brandmeldinstallatie, meerdere oefenruimtes om een echte brand te blussen met een brandblusser of brandslanghaspel, mogelijkheden om te ontruimen en om te oefenen met een evacuatiestoel. Een beetje meer rook of een beetje meer vlammen? Eigenlijk is niets te gek.

Bekijk alle BHV cursussen
101bhv Oefencentrum
Bhv Ontruiming

Goed bereikbaar met eigen parkeerterrein

TOT SNEL

Het oefencentrum is gevestigd op bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen. Het is makkelijk bereikbaar voor deelnemers met het openbaar vervoer en er zijn ruim 25 eigen parkeerplaatsen.

Adresgegevens ingang deelnemers
Tallinnweg 1
9723 TJ Groningen

Wil je meer informatie over BHV in ons oefencentrum vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Beschikken jullie niet over een geschikte ruimte en is het niet mogelijk om naar ons oefencentrum in Groningen te komen? Volg dan een externe BHV cursus op één van de ruim 25 andere locaties van 101BHV.nl.

Wanneer jullie wel een geschikte locatie hebben dan is het wellicht wenselijk om een BHV cursus op eigen locatie te volgen.

Kom eens langs voor een rondleiding

We kunnen veel over ons oefencentrum vertellen, maar we laten je het liever zien. De koffie staat klaar .
Neem contact met ons op voor een rondleiding. We weten zeker dat dit iets is voor jullie BHV’ers.