BHV Enschede

BHV cursus in Enschede? Elke maand is er een BHV cursus in Enschede of omgeving. In Enschede worden verschillende soorten BHV cursussen gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld BHV cursus 1 dag, BHV herhaling en herhaling i.c.m. E-learning. Afhankelijk van je behoefte kun je online aanmelden voor een BHV cursus.

 

BHV oefencentrum in de buurt van Enschede

De locatie is in Henglo, hier maken wij gebruik van een BHV oefencentrum waar het mogelijk is om diverse scenario’s te oefenen. Het is eenvoudig te bereiken en beschikt het over gratis parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Enschede over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de BHV cursus zit ook een dag arrangement inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water, fris en een lunch. Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De BHV cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de BHV cursus beschikt u over een officiële BHV certificaat.

 

Locaties in de buurt

101BHV.nl is een opleider met een landelijke dekking. Naast Enschede geven wij ook BHV cursussen in:

Alle BHV cursussen in Enschede

Klik op een BHV cursus voor meer informatie

Vestigingsinformatie Enschede

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Enschede

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3405 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.2
Klantenvertellen
9.2/10
3405​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Neem contact met 101BHV.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 085-7920131 of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl.