BHV Almere

BHV cursus in Almere? Elke maand is er een BHV cursus in Almere. De BHV cursus duurt 1 dag en wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Elke organisatie met personeel is verplicht om minimaal één BHV’er te hebben. Een BHV’er is een medewerker die een BHV cursus heeft gevolgd en is voorbereid om eerste hulp te kunnen verlenen. In Almere is het mogelijk om een BHV cursus in 1 dag of BHV herhaling te volgen.

 

Cursuslocatie in Almere

In Almere geven wij de BHV cursus in Almere Stad, vlakbij het centrum. Het beschikt over ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer kom je er gemakkelijk en snel, aangezien het op loopafstand van station Almere Centrum ligt. Wij beschikken in Almere over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de BHV cursus zit ook een dag arrangement inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water, fris en een lunch.

Locaties in de buurt

101BHV.nl is een opleider met een landelijke dekking. Naast Almere geven wij ook BHV cursussen in:

Alle BHV cursussen in Almere

Klik op een BHV cursus voor meer informatie

Vestigingsinformatie Almere

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Almere
Ibis Styles Almere

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3450 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.3
Klantenvertellen
9.3/10
3450​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Neem contact met 101BHV.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 085-7920131 of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl.