BHV cursus

BHV cursus van 101BHV.nl is geschikt voor particulieren, ZZP’ers, MKB en grote bedrijven. Wordt of blijf BHV’er door het volgen van een praktijkgerichte BHV cursus. Heb je hulp nodig? Bel naar 085-79 20 131 of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl.

  • Filter
Soort cursus
Basis of herhaling
Vorm
Locatie
Certificering

BHV cursus volgen bij 101BHV.nl

BHV cursus volgen kan bij 101BHV.nl. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het geven BHV cursussen en trainingen. Continue verbeteren we onze BHV cursus zodat we Nederland elke dag een beetje veiliger kunnen maken. 101BHV.nl biedt meerdere BHV cursussen aan om zo voor elke organisatie een passende BHV cursus te geven.

BHV op eigen locatie

BHV in company betekent dat de BHV cursus op jullie eigen locatie gegeven wordt. Het is mogelijk vanaf 5 deelnemers. De BHV’ers hoeven dan niet naar één van onze 20 locaties toe maar de instructeur komt bij jullie op bedrijf om een BHV cursus te geven. Het grote voordeel van BHV in company is dat de BHV cursus afgestemd kan worden op de risico’s van het bedrijf. Waar en wanneer jullie dat willen.

bhv-brand-ontruiming

BHV betekenis

Wij krijgen vaak de vraag: “Wat is BHV?” Graag leggen we je uit wat de betekenis van BHV is. De Arbowet Externe link verplicht dat ieder bedrijf met personeel in dienst, zijn BHV regelt om voorbereid te zijn op een eventuele calamiteit. Een BHV’er is een medewerker binnen een bedrijf die eerste hulp kan bieden bij calamiteiten (beginnende brand blussen, gebouw ontruimen, EHBO, etc.)

Hoeveel BHV’ers zijn er nodig?

Het aantal BHV’ers is niet wettelijk vastgelegd en verschilt per bedrijf. Uit een RI&E moet blijken hoeveel BHV’ers er nodig zijn. Er moet altijd minimaal één BHV’er aanwezig zijn. In een winkel kan één BHV’er voldoende zijn, terwijl in een gebouw met niet-zelfredzame personen meer BHV’ers nodig zijn.

BHV certificaat en BHV pasje

Na het volgen van de BHV cursus ontvang je een BHV certificaat en BHV pasje. De BHV certificaat en BHV pasje is 1 jaar geldig.

Boek nu een BHV cursus en betaal achteraf

Het is mogelijk om de BHV cursus via iDeal, vooraf- of achteraf te betalen. De getoonde tarieven zijn alle kosten.

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl