BHV producten

EHBO en BHV producten nodig? In onze webshop www.101BHVSHOP.nl staat een groot assortiment veiligheidsproducten. Van pleisters Externe link tot AED Externe link en van BHV hesjes Externe link tot portofoons Externe linkbieden wij het complete assortiment voor de bedrijfshulpverleners.


 

Brandbeveiliging
blusmiddelen

Een brandblusser is een apparaat waarmee een beginnende brand geblust kan worden. Het is belangrijk om in uw bedrijf brandblussers Externe link te hebben waarmee u een brand kunt bestrijden. Daar zijn dan wel de juiste blusmiddelen voor nodig. Bijvoorbeeld: schuimblussers, poederblussers, vetblusser of een blusdeken.

Op elk blusmiddel staat met een symbool aangegeven voor welke brand het blusmiddel geschikt is. Dit noemen we brandklassen. Het is dus niet mogelijk om met elke brandblusser alle soorten branden te blussen.

Advies of onderhoud nodig?
Wilt u graag advies over brandblussers? Of wilt u een afspraak inplannen voor onderhoud? Neem contact met ons op via 085-7920131 of e-mail naar info@101BHV.nl.


 

AED apparaten en accessoires

AED apparaten zijn er in verschillende soorten, kleuren en prijzen. Een ding hebben alle goedgekeurde AED’s gemeen en dat is dat ze een schok geven als dat nodig is. Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Hoe eerder een AED wordt toegepast, hoe groter de overlevingskansen voor het slachtoffer. 101BHVSHOP.nl is een onafhankelijke AED leverancier en wij leveren vrijwel alle merken AED’s tegen scherpe prijzen. Ook leveren wij de bijbehorende artikelen zoals AED elektroden en AED kasten.


COVID-19 producten

COVID-19 productenNa de eerste golf corona in Nederland hebben wij onze webshop uitgebreid met preventieve producten gerelateerd aan corona. Zo hopen wij onze klanten een klein beetje te kunnen helpen bij de (her)opening of het voortzetten van de activiteiten. Inmiddels hebben wij ruim honderden bedrijven mogen voorzien van onderstaand assortiment:

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl