BHV herhaling E-learning

Klantenvertellen 9.410 (3509​ beoordelingen)

BHV E-learning + een praktijkbijeenkomst is de snelste manier om BHV’er te blijven en de geldigheid van je BHV certificaat te verlengen. E-learning betekent dat je de theorie over BHV en eerste hulp in je eigen tempo op elk desktop of tablet volgt. Tijdens de praktijkbijeenkomst ga je de vaardigheden oefenen zoals reanimeren, verwondingen behandelen en beginnende branden blussen.

Online BHV cursus volgen

Met een online BHV cursus doorloop je de theorie van BHV via de computer. Je kennis wordt getest door middel van oefenvragen en wordt afgesloten met een online BHV examen. De online BHV cursus duurt ongeveer 2-3 uren. Een online BHV cursus in combinatie met praktijkbijeenkomst is ook geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen door Nederland.

Voordelen BHV E-learning

makkelijk thuis of op het werk volgen
24/7 toegankelijk, wanneer het jou uitkomt
1 dagdeel praktijkbijeenkomst
huisstijl en eigen content van opdrachtgever mogelijk
praktijkbijeenkomst bij jou in de buurt

Duur praktijk1 dag
Duur zelfstudie2-3 uren
VooropleidingBHV basis of BHV cursus 1 dag
NiveauGevorderd
LesmateriaalIncl. e-learning (geschikt voor alle apparaten)
ExamenOnline examen
Certificaat
Incl. BHV certificaat + BHV pasje
Geldigheidsduur1 jaar
DagarrangementIncl. koffie/thee en lunch
Prijs119,- excl. BTW
  1. Inleiding
  2. Niet-spoedeisende Hulp
  3. Spoedeisende Eerste Hulp
  4. Brandbestrijding
  5. Ontruiming
  6. BHV examen

Elke hoofdstuk sluit je af met een deeltoets. Na het positief afronden van alle deeltoetsen krijg je toegang tot de eindtoets. De eindtoets bestaat uit 40 vragen moet je beantwoorden in 30 minuten.
Na het doorlopen van de theorie volgt een BHV examen.

Wanneer je slaagt voor het examen mag je mee doen aan de praktijkbijeenkomst. Na de praktijkbijeenkomst sta je weer een jaar geregistreerd als BHV’er.

Na het volgen van een cursus BHV beschik jij over de basiskennis over BHV en weet jij wat je moet doen in geval van een ongeluk, brand en ontruiming. Je bent in staat eerste hulp te verlenen, reanimeren en weet hoe je een AED moet bedienen.

  • eerste hulp verlenen
  • reanimeren met en zonder AED
  • aanmelden als burgerhulpverlener
  • een beginnende brand blussen
  • een ontruiming starten en begeleiden

Aanmelden locatie en data

voor BHV praktijkdeel


Praktische informatie

Alles wat je wilt weten over BHV herhaling E-learning

Inhoud BHV herhaling E-learning

  1. Inleiding
  2. Niet-spoedeisende Hulp
  3. Spoedeisende Eerste Hulp
  4. Brandbestrijding
  5. Ontruiming
  6. BHV examen

Elke hoofdstuk sluit je af met een deeltoets. Na het positief afronden van alle deeltoetsen krijg je toegang tot de eindtoets. De eindtoets bestaat uit 40 vragen moet je beantwoorden in 30 minuten.
Na het doorlopen van de theorie volgt een BHV examen.

Wanneer je slaagt voor het examen mag je mee doen aan de praktijkbijeenkomst. Na de praktijkbijeenkomst sta je weer een jaar geregistreerd als BHV’er.

bhv-elearning-inhoud

Praktijkbijeenkomst BHV

Als je 24 uur voor aanvang van de praktijkbijeenkomst bent geslaagd voor de theorie, mag je deelnemen aan de praktijkbijeenkomst BHV. Tijdens deze bijeenkomst oefen je de handelingen van een BHV’er:

  • Reanimeren
  • Stabiele zijligging
  • Buikstoten
  • Verbandleer
  • Blusoefeningen

Tijdens depraktijkbijeenkomst staat oefenen van de BHV handelingen centraal. Het geleerde theorie via E-learning zal getoetst worden middels de handelingen. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen aan de instructeur.

Voor wie is BHV herhaling + E-learning geschikt

De cursus BHV herhaling + E-learning is geschikt voor deelnemers die het geen probleem vinden om zelf theorie via E-learning te leren. Mocht dit niks voor je zijn, dan kun je deelnemen aan de cursus BHV herhaling.

Praktijkbijeenkomst BHV op eigen locatie?

5 of meer BHV’ers? Dan is het mogelijk om de praktijkbijeenkomst BHV op eigen locatie te organiseren. De instructeur komt dan bij jullie op locatie. Ook is het mogelijk gebruik te maken van LOTUS slachtoffers voor realistische oefeningen.

Wij verzorgen ook;
BHV herhaling zonder E-learning | BHV bij jullie op locatie | BHV op locatie geregeld door 101BHV.nl
Neem contact op met onze adviseurs.

 085-7920131
 info@101BHV.nl


Veelgestelde vragen over BHV herhaling E-learning

We helpen je graag verder

  • Wat zijn de taken van een Hoofd BHV

    Als het op veiligheid in het bedrijf aankomt, ben jij als Hoofd BHV het aanspreekpunt. Je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, weet precies hoe de bedrijfsnoodorganisatie in elkaar zit en je zorgt ervoor dat de BHV-organisatie efficiënt werkt en goed getraind en geoefend is. Je adviseert de organisatie over veilig werken en bedrijfshulpverlening en houdt de directie (en het crisis management team) op de hoogte van alles wat met bedrijfsveiligheid te maken heeft. Bij een eventuele calamiteit werk je efficiënt samen met externe hulpverleningsorganisatie zoals politie of brandweer.

    Taken en verantwoordelijkheden van een Hoofd BHV

    • Leidinggeven aan coördinatoren, ploegleiders en/of BHV’ers in het geval van een oefening en een calamiteit
    • Eerste aanspreekpunt bij calamiteiten
    • Coördineren van ontruimingen en ontruimingsoefeningen
    • Schrijven van een beleidsplan
    • Inrichten bedrijfsnoodorganisatie
    • Portefeuillehouder BHV
  • Is BHV verplicht

    Ja. Elk bedrijf in Nederland is verplicht om een aantal bedrijfshulpverleners binnen het bedrijf te hebben die goed zijn voorbereid op brand, ontruiming en ongevallen.

    BHV in de Arbowet

    – In artikel 3 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen omtrent ontruiming, brand en ongevallen.
    – In artikel 15 van de Arbowet wordt omschreven dat de werkgever verplicht is om zich te laten ondersteunen door bedrijfshulpverleners. Daarnaast staat er in artikel 15 de taken van de bedrijfshulpverleners en de verplichting tot opleiding van de bedrijfshulpverleners.

  • Hoeveel BHV’ers zijn er nodig

    Het is wettelijk niet vastgelegd hoeveel BHV’ers er aanwezig dienen te zijn in het bedrijf. Het bedrijf moet op basis van een RI&E het juiste aantal BHV’ers aanstellen. De Arbowet heeft alleen bepaald dat het bedrijf “voldoende BHV’ers” moet aanstellen, maar noemt geen aantallen. Het hangt van de risico’s in het bedrijf af, hoeveel BHV’ers er nodig zijn.

    De risico’s worden bepaalt door de RI&E. Voor “echte” arbeidsrisico’s zoals: Machineveiligheid, psychosociale arbeidsbelasting en fysieke belasting neem je op basis van de RI&E preventieve maatregelen. Helaas kun je niet voor alle risico’s maatregelen nemen, dit noemen we de restrisico’s. Het is wel mogelijk om deze risico’s af te dekken, dit doet de BHV’er. Het gaat dan namelijk om ongevallen, ontruiming en brand. Op basis van de restrisico’s stel je het aantal BHV’ers op die in noodsituaties alle medewerkers en personen in het gebouw, in veiligheid brengen.

    Er moet altijd één bedrijfshulpverlener aanwezig zijn in het bedrijf. Dit geldt ook voor ploegendiensten, bij overwerksituaties of als een deel van de medewerkers thuis werkt. In geval van nood kan een bedrijfshulpverlener die thuis werkt natuurlijk geen eerste hulp verlenen, zijn collega’s op een snelle manier naar een nooduitgang leiden of een brand blussen.

    Houd rekening met vakantie, ziekte en verlof
    Uit onderzoek is gebleken dat het vaak voor komt dat er in vakantieperiodes geen of niet genoeg bedrijfshulpverleners aanwezig zijn. Hier moet scherp op gelet worden, want de boete voor de afwezigheid van een bedrijfshulpverlener is €3.000,00 en dit kan bij herhaling zelfs oplopen tot €9.000,00.

BHV herhaling E-learning

Kies locatie en datum

105.252 mensen opgeleid

7 dagen van tevoren gratis annuleren

Gecertificeerde instructeurs

105.252 mensen opgeleid

7 dagen van tevoren gratis annuleren

Gecertificeerde instructeurs

30 locaties door heel Nederland