BHV Nijmegen

BHV cursus in Nijmegen wordt gegeven door NIBHV gecertificeerde en ervaren instructeurs van 101BHV.nl. Regelmatig is er een BHV cursus in Nijmegen waarbij deelnemers in 1 dag alle taken van de BHV’er leren. Elk bedrijf met personeel moet voorbereid zijn op een eventuele calamiteit. Als elke seconde telt, maakt een getrainde BHV’er het verschil. De BHV cursus wordt even buiten Nijmegen op een zeer geschikte locatie gehouden, namelijk in Molenhoek. Er is gratis parkeergelegenheid en het is goed te doen met openbaar vervoer.

Alle BHV cursussen in Nijmegen

Klik op een BHV cursus voor meer informatie

Vestigingsinformatie Nijmegen

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Nijmegen

droom-beuningen

Instructeurs van 101BHV.nl

101BHV.nl maakt alleen gebruik van de beste instructeurs. De instructeurs zijn gecertificeerd namens NIBHV, Oranje Kruis en Nederlandse Reanimatie Raad.

BHV certificaat en BHV pasje

Na het volgen van de BHV cursus ontvang je een BHV certificaat en BHV pasje. De BHV certificaat en BHV pasje is 1 jaar geldig en kun je verlengen door het volgen van een BHV herhaling.

Geen extra kosten

De tarieven zijn inclusief gebruik van oefenmaterialen, dagarrangement (koffie/thee/fris/) en eventueel een lunch, BHV certificaat, BHV pasje en een BHV lesboek.

Boek nu en betaal achteraf

Het is mogelijk om de BHV cursus via iDeal, vooraf- of achteraf te betalen.

Tevreden klanten

Meer dan 5.000 tevreden klanten

Klanten aan het woord

1701 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

8.4
8.4/10
1701​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Neem contact met 101BHV.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 085-7920131 of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl.