BHV Rotterdam

BHV in Rotterdam volgen bij 101BHV.nl. In 2015 verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘arbo en veiligheid’. De BHV cursus in Rotterdam duurt 1 dag en wordt gegeven door NIBHV gecertificeerde en ervaren instructeurs. Aan het einde van de dag beschik jij over de vaardigheden die je van een BHV’er mag verwachten. Aanmelden voor een BHV cursus in Rotterdam kan al vanaf 1 persoon.

Locatie in Rotterdam
De populaire cursuslocatie in Rotterdam is gevestigd in Capelle a/d IJssel langs de N210 en is enkele minuten rijden vanaf de snelwegen A16 en A20. Het is een zeer nette cursuslocatie en heeft uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bij de BHV cursus zit ook een dag arrangement inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water, fris en een lunch.

Alle BHV cursussen in Rotterdam

Klik op een BHV cursus voor meer informatie

Vestigingsinformatie Rotterdam

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Rotterdam

locatie-rotterdam
  • FlexLounge
    Lylantse Plein 1
    2908 LH Capelle aan den IJssel

  • Plan uw route

Tevreden klanten

Meer dan 5.000 tevreden klanten

Klanten aan het woord

8.4 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

8.4
8.4/10
1750​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Neem contact met 101BHV.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 085-7920131 of stuur een e-mail naar info@101BHV.nl.