BHV Eindhoven

7 dagen van tevoren gratis annuleren

Gecertificeerde instructeurs

30 locaties door heel Nederland

7 dagen van tevoren gratis annuleren

Gecertificeerde instructeurs

30 locaties door heel Nederland

105.252 mensen opgeleid


BHV cursus in Eindhoven? Elke maand is er een BHV cursus in Eindhoven. In Eindhoven worden verschillende soorten BHV cursussen gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs. Bijvoorbeeld BHV cursus 1 dag, BHV herhaling en herhaling i.c.m. E-learning. Afhankelijk van je behoefte kun je online aanmelden voor een BHV cursus.

Cursuslocatie in Eindhoven

De locatie in Eindhoven is eenvoudig te bereiken en beschikt het over ruime parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer komt u er gemakkelijk en snel. Wij beschikken in Eindhoven over uitstekende faciliteiten, waar je gebruik kunt maken van diverse oefenmaterialen. Bij de BHV cursus zit ook een dag arrangement inbegrepen dat bestaat uit koffie, thee, water, fris en een lunch. Aanmelden kan al vanaf 1 persoon. De BHV cursus voldoet aan de Arbowet en na het volgen van de BHV cursus beschikt u over een officiele BHV certificaat.

Locaties in de buurt

101BHV.nl is een opleider met een landelijke dekking. Naast Eindhoven geven wij ook BHV cursussen in:


Cursuslocatie in Eindhoven

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Eindhoven


BHV op eigen locatie

Volg een BHV in company in Eindhoven

Hebben jullie 5 of meer BHV’ers? Dan is het ook mogelijk dat onze instructeur naar jullie toe komt om de BHV cursus op eigen locatie in Eindhoven en omgeving te volgen. De deelnemers komen dan niet naar de cursuslocatie in Eindhoven, maar volgen de cursus in jullie gebouw. Hierdoor kunnen wij maatwerk BHV geven.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over BHV

We helpen je graag verder

 • Wat betekent BHV?

  De afkorting BHV betekent bedrijfshulpverlening. Dit is de hulp die wordt verleend bij incidenten van jouw bedrijf, die de gezondheid en de veiligheid van jou en jouw werknemers en andere aanwezigen bedreigen.

  De BHV’ers zorgen ervoor dat schade en letsel zoveel mogelijk wordt beperkt en voorkomen. In de Arbowet is opgenomen dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Elke werkgever is verplicht om goed voorbereid te zijn op brand, ontruiming en ongevallen. De werkgever moet zich hierbij ondersteunen door deskundige bedrijfshulpverleners.

  Naast bedrijfshulpverlening, betekent BHV ook basishulpverlening en burgerhulpverlening.

 • Hoe kan het dat BHV basis 1 dag duurt

  Het staat in Nederland nergens beschreven hoe lang een BHV cursus moet duren. 101BHV.nl heeft de BHV cursus in 1 dag zo ontwikkeld dat het zeer geschikt is voor ZZP-ers en MKB bedrijven met een lage risico. In 1 dag is het voldoende om, door een praktische inslag, de taken van een BHV’er te leren. De BHV basis van 101BHV.nl voldoet aan regel- en wetgeving.

 • Wat kost een BHV cursus 1 dag?

  De prijs voor een BHV cursus in 1 dag kost €199,00 per persoon. Dit is exclusief 21% BTW.

 • Is BHV herhaling verplicht?

  Regelmatig krijgen wij de vraag of BHV herhaling verplicht is. De wet schrijft voor dat BHV’ers snel en adequaat moeten kunnen handelen bij calamiteiten en daar ook voor opgeleid moeten zijn. Daarnaast moeten zij regelmatig een BHV herhaling volgen, zodat de kennis en vaardigheden op peil blijven.

  Hoe je als werkgever de nascholing precies moet regelen, staat niet in de wet beschreven. De frequentie van nascholing kan per organisatie verschillen. Dit is afhankelijk van de risico’s van de organisatie. De afbeelding hieronder laat zien wat de Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid vind voor een goede BHV organisatie. De eerste regel is: laat BHV’ers ongeveer één keer per jaar een herhalingscursus volgen.

   

  Aandachtspunten voor goede bedrijfshulpverlening

  • BHV’ers ongeveer één keer per jaar een BHV herhaling laten volgen
  • In geval van nood is het belangrijk dat BHV’ers snel inzetbaar zijn. Spreid daarom zoveel mogelijk BHV’ers over verschillende afdelingen of gebouw van het bedrijf.
  • Stel medewerkers aan met een interne functie zodat er altijd een BHV’er aanwezig is.
  • Vrijwillige betrokkenheid van medewerkers om BHV’er te worden werkt het beste. Verplicht het ze daarom niet als het niet anders kan.
  • Waardeer de inzet van een BHV’er tijdens de Dag van de BHV of een jaarlijkse vergoeding.

  Bron: Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid

   

  BHV herhaling bij 101BHV.nl
  Voor een BHV herhalingscursus kun je bij 101BHV.nl kiezen uit:

 • Is BHV verplicht

  Ja. Elk bedrijf in Nederland is verplicht om een aantal bedrijfshulpverleners binnen het bedrijf te hebben die goed zijn voorbereid op brand, ontruiming en ongevallen.

  BHV in de Arbowet

  – In artikel 3 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen omtrent ontruiming, brand en ongevallen.
  – In artikel 15 van de Arbowet wordt omschreven dat de werkgever verplicht is om zich te laten ondersteunen door bedrijfshulpverleners. Daarnaast staat er in artikel 15 de taken van de bedrijfshulpverleners en de verplichting tot opleiding van de bedrijfshulpverleners.

Advies nodig


105.252 mensen opgeleid

7 dagen van te voren gratis annuleren

16 locaties door heel Nederland

105.252 mensen opgeleid