ISO 9001 gecertificeerd

Bij 101BHV.nl zijn wij dagelijks bezig met de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij willen onze eerste hulpverleners zo goed mogelijk in staat stellen om eerste hulp te verlenen in geval van een calamiteit en het voorkomen daarvan. Kwaliteit is verankerd in onze werkwijze en vormt de basis van onze dienstverlening. Met trots kunnen wij vertellen dat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn! 🥳

Wat betekent ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De ISO 9001 stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie (bron Wiki). Het is wereldwijd de meest gebruikte norm gericht op kwaliteitsbeheersing. Door middel van meerdere richtlijnen helpt deze norm bij het verbeteren van de prestaties van de organisatie en bij het inspelen op risico’s, kansen, bedreigingen, toekomstige behoeften en verwachtingen.

Externe audit met positief resultaat

Het kwaliteitsmanagementsysteem van 101BHV.nl voldoet aan alle verplichtingen vanuit de ISO 9001 norm. Dit is beoordeeld tijdens een externe, onafhankelijke audit. De auditor heeft een positieve indruk van de organisatie een positief oordeel gegeven dat wij onze zaken en kwaliteit goed op orde hebben. Wij zijn trots op dit mooie resultaat en zien dit als een bekroning op ons gestructureerde werken. Ook in de toekomst blijven wij actief bezig met goede kwaliteitsbeheersing en de verbetering daarvan. De komende jaren wordt er elk jaar een externe audit gehouden.

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking