101BHV.nl neemt Arbo Rie Support over

101BHV.nl heeft per 1 juni jl. het bedrijf Arbo Rie Support uit Groningen overgenomen. Het is een belangrijke stap in het waarmaken van hun gezamenlijke visie: als opleidingspartner de gehele BHV organisatie ondersteunen.

Door de krachten met elkaar te bundelen ontstaat er meer kennis en expertise en hopen wij een nog betere opleidingspartner in veiligheid te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers.

Directeur en eigenaar Rick Boelens: “Ik ben trots op deze overname dat past met onze ambitie. Verder behalen we met deze stap een leidende positie in Noord-Nederland.” Het is mij er alles aangelegen om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij eerste hulp moeten verlenen in geval van een calamiteit. Voor BHV’ers zijn de eerste minuten cruciaal. Hoe sneller je kan ingrijpen hoe beter de uitkomst zal zijn voor het slachtoffer en voor het beperken van schade aan bedrijf. In mijn ideale wereld is iedereen BHV’er of EHBO’er.

De naam Arbo Rie Support zal in eerste instantie blijven bestaan, evenals de vertrouwde gezichten die er werken en de vestigingen in Groningen en Hengelo.

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.