Onderhoud brandblussers Groningen

Brandblusser keuren of laten onderhouden in Groningen? Bij 101BHV.nl is het mogelijk om het jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

In Groningen zijn veel bedrijven en gebouwen die wettelijk verplicht zijn om brandblussers te hebben. Dit zijn brandslanghaspels maar ook draagbare brandblussers zoals schuimblussers, poederblussers of CO2 blussers. Alleen de aanwezigheid van brandblussers is niet voldoende. De brandblussers moeten jaarlijks gekeurd en onderhouden worden.

Al mogelijk vanaf 1 blusmiddel
Geen voorrijkosten
REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs
Gratis herinnering voor jaarlijks onderhoud

Brandblusser keuren in Groningen

Het keuren van brandblussers mag uitsluitend verricht mag worden door onderhoudsmonteurs met een REOB diploma. Het onderhoud en de keuring van de brandblussers moeten verricht worden aan de hand van de richtlijnen die opgesteld zijn in NEN 2559. Brandblusser keuren in Groningen kan bij 101BHV.nl Wij zorgen ervoor dat alle brandblussers gekeurd en onderhouden zijn.

Deskundig onderhoud aan blusmiddelen is essentieel voor de brandveiligheid van uw onderneming. Vertrouw daarom het onderhoud aan toe aan onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs. Zij houden zich dagelijks bezig in Groningen en omstreken met het onderhoud van brandblussers.

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking