Kwaliteit

Ons doel is om te zorgen voor een veilige werkomgeving van onze opdrachtgevers. Daarom ontwikkelen steeds door aan onze kwaliteitsmanagementsysteem. Het continue verbeteren van onze werkprocessen zorgt er voor dat wij onze dienstverlening van hoog niveau kunnen aanbieden.

ISO9001 gecertificeerd

101BHV.nl is ISO9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De ISO9001 stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Het is wereldwijd de meest gebruikte norm gericht op kwaliteitsbeheersing. Door middel van meerdere richtlijnen helpt deze norm bij het verbeteren van de prestaties van de organisatie en bij het inspelen op risico’s, kansen, bedreigingen, toekomstige behoeften en verwachtingen.

Wij hechten veel waarde aan een externe certificering van ISO9001. Wij stellen kwaliteitseisen op, voeren audits uit, zoeken voortdurend naar verbeteringen en blijven onszelf afvragen wat beter kan of beter moet. Dit om jou als opdrachtgever uiteindelijk nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ook interessant om te lezen:

105.252 mensen opgeleid

30 locaties door heel Nederland

7 dagen van tevoren gratis annuleren

105.252 mensen opgeleid

30 locaties door heel Nederland

7 dagen van tevoren gratis annuleren

Gecertificeerde instructeurs