Onderhoud brandblussers Drenthe

Brandblusser keuren of laten onderhouden in Drenthe? Bij 101BHV.nl is het mogelijk om het jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs. Wij komen langs op locatie of je bent welkom op onze vestiging in Groningen.

  Al mogelijk vanaf 1 blusmiddel
  Geen voorrijkosten
  REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs
  Gratis herinnering voor jaarlijks onderhoud

Bel ons op 085-7920131 of kom langs op onze locatie in Groningen: Rigaweg 26, 9723TH Groningen.

Offerte aanvragen
Keuringstickers Brandblusser

Brandblussers jaarlijks gekeurd en onderhouden

WIJ HELPEN JE UIT DE BRAND

In Drenthe zijn er veel bedrijven en gebouwen brandblussers in het gebouw hebben. Dit zijn losse brandblussers zoals schuim-, CO2 of poeder maar ook brandslanghaspels. Alleen de aanwezigheid van brandblussers is niet voldoende. De brandblussers moeten jaarlijks gekeurd en onderhouden worden.

Advies, verkoop en onderhoud brandblussers

BETROUWBARE PARTNER IN BRANDBEVEILIGING

Bij 101BHV.nl kun je terecht voor advies, verkoop en onderhoud van brandblussers. In ons assortiment bieden wij verschillende soorten brandblussers en brandslanghaspels aan. Wil je liever eerst advies voordat je brandblussers gaat kopen? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze servicemonteurs zijn regelmatig in Drenthe om op locatie de situatie te beoordelen.

Brandbeveiliging E1619421640749
Dcim100mediadji 0023.jpg

Brandblusser keuren in Drenthe

JAARLIJKSE KEURING

Het keuren van brandblussers mag uitsluitend verricht mag worden door onderhoudsmonteurs met een REOB diploma. Het onderhoud en de keuring van de brandblussers moeten verricht worden aan de hand van de richtlijnen die opgesteld zijn in NEN 2559. Brandblusser keuren in Drenthe kan bij 101BHV.nl Wij zorgen ervoor dat alle brandblussers gekeurd en onderhouden zijn.

Deskundig onderhoud aan blusmiddelen is essentieel voor de brandveiligheid van uw onderneming. Vertrouw daarom het onderhoud aan toe aan onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs. Zij houden zich dagelijks bezig in Groningen en omstreken met het onderhoud van brandblussers.

Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Gecertificeerde instructeurs

105.252 mensen opgeleid

7 dagen van tevoren gratis annuleren

Gecertificeerde instructeurs

105.252 mensen opgeleid

7 dagen van tevoren gratis annuleren

30 locaties door heel Nederland