Onderhoud brandblussers Drenthe

Brandblusser keuren of laten onderhouden in Drenthe? Bij 101BHV.nl is het mogelijk om het jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs. Wij komen langs op locatie of je bent welkom op onze vestiging in Groningen.

Al mogelijk vanaf 1 blusmiddel
Geen voorrijkosten
REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs
Gratis herinnering voor jaarlijks onderhoud

Bel ons op 085-7920131 of kom langs op onze locatie in Groningen: Rigaweg 26, 9723TH Groningen.
Offerte aanvragen of neem contact met ons op.

WIJ HELPEN JE UIT DE BRAND

Brandblussers jaarlijks gekeurd en onderhouden

In Drenthe zijn er veel bedrijven en gebouwen brandblussers in het gebouw hebben. Dit zijn losse brandblussers zoals schuim-, CO2 of poeder maar ook brandslanghaspels. Alleen de aanwezigheid van brandblussers is niet voldoende. De brandblussers moeten jaarlijks gekeurd en onderhouden worden.

BETROUWBARE PARTNER IN BRANDBEVEILIGING

Advies, verkoop en onderhoud brandblussers

Bij 101BHV.nl kun je terecht voor advies, verkoop en onderhoud van brandblussers. In ons assortiment bieden wij verschillende soorten brandblussers en brandslanghaspels aan. Wil je liever eerst advies voordat je brandblussers gaat kopen? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze servicemonteurs zijn regelmatig in Drenthe om op locatie de situatie te beoordelen.

brandbeveiliging
BHV oefencentrum Groningen
JAARLIJKSE KEURING

Brandblusser keuren in Drenthe

Het keuren van brandblussers mag uitsluitend verricht mag worden door onderhoudsmonteurs met een REOB diploma. Het onderhoud en de keuring van de brandblussers moeten verricht worden aan de hand van de richtlijnen die opgesteld zijn in NEN 2559. Brandblusser keuren in Drenthe kan bij 101BHV.nl Wij zorgen ervoor dat alle brandblussers gekeurd en onderhouden zijn.

Deskundig onderhoud aan blusmiddelen is essentieel voor de brandveiligheid van uw onderneming. Vertrouw daarom het onderhoud aan toe aan onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs. Zij houden zich dagelijks bezig in Groningen en omstreken met het onderhoud van brandblussers.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Wij komen graag langs voor onderhoud aan de brandblussers in Drenthe en omstreken.
Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.
Offerte aanvragen of neem contact met ons op.

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking