BHV OEFENCENTRUM
REALISTISCH OEFENEN IN GRONINGEN

DAAG JE BHV'ERS UIT, VRAAG EEN OFFERTE AAN
WIJ DAGEN BHV'ERS UIT

Oefenen in het BHV oefencentrum

Hoe gaan je BHV’ers reageren wanneer er daadwerkelijk brand is? Het brandalarm gaat af en de BHV’ers treffen een ruimte vol rook aan met een slachtoffer. Om realistisch te oefenen, ga je naar hét BHV oefencentrum van Groningen.

Het is mogelijk om in ons BHV oefencentrum BHV, EHBO cursus en workshops te volgen. We beschikken over een aparte ontvangstruimte, leslokalen en oefenruimtes zodat je veilig maar realistisch kunt oefenen.

BHV ontruiming scenario oefencentrum
Kantine
VOLLEDIG ONTZORGD

Voordelen BHV oefencentrum

Het oefencentrum is zeer geschikt voor bedrijven en organisaties die eens flink willen oefenen en de vaardigheden van BHV’er eens op de proef willen stellen. Uiteraard ook voor organisatie’s waar het niet mogelijk is om (uitgebreide) brand- en ontruimingsoefeningen te doen kunnen terecht in ons BHV oefencentrum.

Realistische oefeningen voor BHV’ers en ploegleiders
Meerdere scenario’s mogelijk met o.a. een LOTUS slachtoffer. Niets is te gek.
Meerdere leslokalen
Eigen ingang voor deelnemers
Kantine met smaakvolle lunches
Ruim 25 parkeerplaatsen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer

NIETS IS TE GEK

Uitgebreide trainingsmogelijkheden

In het oefencentrum van BHV Groningen zijn er uitgebreide trainingsmogelijkheden om de vaardigheden van de BHV’er of EHBO’er te oefenen. Zo beschikt het oefencentrum over een brandmeldinstallatie, meerdere oefenruimtes om een echte brand te blussen met een brandblusser of brandslanghaspel, mogelijkheden om te ontruimen en om te oefenen met een evacuatiestoel. Een beetje meer rook of een beetje meer vlammen? Eigenlijk is niets te gek.


Bekijk alle BHV cursussen
bhv oefencentrum keuken
101BHV.nl Oefencentrum
TOT SNEL!

Goed bereikbaar met eigen parkeerterrein

Het oefencentrum is gevestigd op bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen. Het is makkelijk bereikbaar voor deelnemers met het openbaar vervoer en er zijn ruim 25 eigen parkeerplaatsen.

Adresgegevens ingang deelnemers
Tallinnweg 1
9723 TJ Groningen

Wil je meer informatie over BHV in ons oefencentrum vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Beschikken jullie niet over een geschikte ruimte en is het niet mogelijk om naar ons oefencentrum in Groningen te komen? Volg dan een externe BHV cursus op één van de ruim 25 andere locaties van 101BHV.nl.

Wanneer jullie wel een geschikte locatie hebben dan is het wellicht wenselijk om een BHV cursus op eigen locatie te volgen.

 

Kom eens langs voor een rondleiding

We kunnen veel over ons oefencentrum vertellen, maar we laten je het liever zien. De koffie staat klaar .
Neem contact met ons op voor een rondleiding. We weten zeker dat dit iets is voor jullie BHV’ers.
DAAG JE BHV’ERS UIT, VRAAG EEN OFFERTE AAN

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking