101BHV.nl

101BHV.nl aanwezig op 112GroningenDag

De tweede editie van de 112GroningenDag wordt gehouden op zaterdag 16 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur in MartiniPlaza Groningen. Het doel van de 112GroningenDag is de burger actief kennis te laten maken met hulpdiensten, over hun werk en taak bij een calamiteit en of hulpverlening. En belangrijker, de burger vooral te informeren over… Lees verder »

Vacature: (freelance) BHV instructeur gezocht

101BHV.nl gelooft in kennis en specialisme. Wij groeien door elke dag beter te worden. 101BHV.nl geeft BHV cursussen waar we trots op zijn. Nederland elke dag een beetje veiliger maken. Wegens uitbreiding en groei van onze BHV cursussen zijn wij voortdurend opzoek naar de beste (freelance) BHV instructeurs. Wij zoeken zelfstandige BHV instructeurs die zowel… Lees verder »

Vernieuwde website voor 101BHV.nl

Het is nu twee weken geleden dat de website van 101BHV.nl een nieuwe uitstraling heeft gekregen. Naast een nieuwe vormgeving zijn er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Vooraf zijn hier vele uren werk aan vooraf gegaan, waar we kort op terug blikken. We nemen je mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening!… Lees verder »

Online BHV theorie met halve praktijkdag

Iedereen die BHV’er wil worden, moet een BHV certificaat halen door een BHV cursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je niet alleen eerste hulp te verlenen aan slachtoffers, maar ook wat je moet doen in het geval van een brand of ontruiming op de werkvloer. Het BHV certificaat is al in één dag te halen,… Lees verder »

101BHV.nl behoort tot de beste 5 van Nederland

Donderdag 14 december is in Amersfoort bekend gemaakt dat 101BHV.nl behoort tot de Beste 5 opleiders van Nederland in de categorie arbo en veiligheid. Hierbij wordt gekeken naar inhoud, trainers, organisatie en ervaringen van klanten.     Bedrijfshulpverlening is iets dat alle bedrijven in Nederland georganiseerd moeten hebben en 101BHV.nl geeft hierin trainingen door heel… Lees verder »

Week van de RI&E

Van 13 juni tot 17 juni is het de Week van de RI&E. De Week van de RI&E wordt georganiseerd door Steunpunt RI&E, MKB Nederland en de sociale partners. 101BHV.nl is supporter van de Week van de RI&E. De hele week zal in het teken staan voor extra aandacht voor veilige en gezonde werkomstandigheden, waarvoor de… Lees verder »

Genomineerd voor Sprout 25 onder 25

Rick Boelens (25) van 101BHV.nl behoort volgens Sprout tot de 25 meest veelbelovende jonge ondernemers onder en in de 25 jaar van 2016. Daarmee is hij genomineerd tot Jonge Ondernemer van het jaar. In de tijd dat zijn bedrijf bestaat, zou dat al de tweede prijs zijn die hij wint.   Sprout.nl informeert, inspireert en… Lees verder »

BHV certificaat / diploma toevoegen aan LinkedIn

LinkedIn is een online sociaal netwerk dat gericht is op de zakelijke markt. LinkedIn heeft in Nederland 6 miljoen gebruikers en het belangrijkste doel van het platform is om gebruik te maken van elkaars zakelijke netwerk. Dat gebeurt door contacten te leggen met personen die je vertrouwt. Aan het profiel van LinkedIn kun je ook… Lees verder »

Winnaar Beste Opleider van Nederland 2015

Donderdag 10 december 2015 werd in het Princess hotel in Amersfoort de “Beste Opleiders van Nederland 2015” bekend gemaakt. Er vielen prijzen te winnen in verschillende categorien zoals onderwijs, management & HR maar ook in Arbo & Veiligheid. In laatstgenoemde categorie is uit meer dan honderden opleiders 101BHV.nl winnaar geworden (opleider klein) en mag zich… Lees verder »

Maurice Linders BHV’er van het jaar 2015

Maurice Linders is door de jury van Dag van de BHV verkozen tot BHV’er van het Jaar 2015. Maandag 2 november om 10.00 uur verrast juryvoorzitter Sylvester Bennema hem met deze mededeling. De jury roemt ‘zijn intrinsieke toewijding voor de BHV, daadkrachtig optreden tijdens calamiteiten evenals de voorbeeldfunctie die hij vervult voor de (BHV-) collega’s’.… Lees verder »