Ad Geluk uitgeroepen tot BHV'er van het jaar

Eerste maandag van de maand om 12.00 uur worden het Nederlands luchtalarm getest. Voor BHV’ers een geschikt moment om dan ook even de rookmelders, brandblussers en verbandtrommels te controleren. De eerste maandag van november heeft een extra betekenis. Het is vandaag ‘Dag van de BHV‘. Binnen bedrijven en instellingen is er vandaag extra aandacht voor de rol als BHV’er.

 

BHV’er van het jaar

Ad Geluk, Senior adviseur communicatie en voorlichting bij het Elkerliek ziekenhuis, is Nederlands Bedrijfshulpverlener (BHV) van het jaar 2014. Juryvoorzitter Sylvester Bennema liet hem dat vanochtend om 10.00 uur weten. De jury van Dag van de BHV prijst zijn enthousiaste, nooit aflatende inzet voor de BHV-organisatie waarvan Ad al ruim 20 jaar lid is. ‘Hij weet iedereen enthousiast te maken om de veiligheid in het ziekenhuis met z’n allen te waarborgen. Zijn inzet zorgt ervoor dat de rol van de BHV’er in dit ziekenhuis op een goede plek in de organisatie staat.’

 

Ad Geluk heeft met deze verkiezing een geldprijs van €1.000,00 gewonnen en daarnaast mag hij nog eens €1.000,00 schenken aan een goed doel. De kersverse BHV’er van het jaar schonk dit bedrag aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.

 

Wil jij volgend jaar in aanmerking komen voor BHV’er van het jaar? Volg dan een BHV cursus bij 101BHV.nl.

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *