De tweede editie van de 112GroningenDag wordt gehouden op zaterdag 16 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur in MartiniPlaza Groningen. Het doel van de 112GroningenDag is de burger actief kennis te laten maken met hulpdiensten, over hun werk en taak bij een calamiteit en of hulpverlening. En belangrijker, de burger vooral te informeren over preventie en voorkomen van calamiteiten. En natuurlijk is het gewoon een hele plezierige, interessante dag voor jong en oud.

 

101BHV.nl is trotse sponsor

101BHV.nl is 16 juni aanwezig om burgers kennis te laten maken met BHV en ons aanbod voor BHV cursussen. Dit kan zowel binnen in de grote hal waar 101BHV.nl met een grote stand aanwezig maar ook op het buitenterrein. Hier bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om een echte beginnende brand te blussen.

Actie: wij bieden alle deelnemers aan de BHV cursus in Groningen of in Appingedam tot 15 juni 1 gratis entreebewijs voor de 112GroningenDag.

 

112GroningenDag spandoek

Tussen 10.000 en 15.000 bezoekers

In totaal zijn er 3 grote hallen en het buitenterrein gevuld met organisaties en instanties die actief zijn in de hulpverlening. Aan deze dag werken diverse hulpverleningsinstanties mee zoals de politie, Veiligheidsregio Groningen, Ambulancezorg, Bosbrandweer, Defensie en Justitie. Er zullen met tal van doorlopende activiteiten naar schatting tussen de 10.000 en 15.000 bezoekers ontvangen worden.

 

Spectaculaire demonstraties

De gehele dag zijn er talrijke spectaculaire demonstraties en de hulpverleners geven het publiek uitleg over hun werk. Naast alle hulpdiensten willen wij van 10.00 tot 17.00 uur ook een grote informatiemarkt organiseren. Standhouders kunnen van deze dag gebruik maken om een groot publiek te informeren over bijvoorbeeld brand- en inbraak preventie, voorkomen van blikseminslag, BHV, reanimatie,en meer.

 

CTA BLOCK