BHV Ede

Wilt u een BHV cursus in Ede (of nabije omgeving) volgen? Of opzoek naar een BHV opleider voor een BHV cursus op eigen locatie? Bij 101BHV.nl is beide mogelijk. 101BHV.nl is één van de grootste BHV opleiders van Nederland. Wij beschikken over een cursuslocatie in de buurt van Ede. U kunt voor de BHV cursus eenvoudig 1 of meerdere deelnemers opgeven.

brand-blussen-CO2

Bent u voorbereid? Volg een BHV cursus

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om optimaal voorbereid voor een calamiteit te zijn is het verstandig om een BHV cursus te volgen. Tijdens de cursus leert u van ervaren en enthousiaste instructeurs wat te doen bij eerste hulp, brand en ontruiming. De vaardigheden en kennis van een BHV’er dienen jaarlijks herhaald te worden door een cursus BHV herhaling. Bij 101BHV.nl hebben wij ook een verkorte herhalingscursus, namelijk BHV herhaling E-learning (thuisstudie). Liever een losse module Eerste Hulp of Brand en Ontruiming volgen? Ook dat is geen probleem. Kortom; wij bieden een breed scala aan BHV cursussen. Weten wat voor u het beste is? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Alles voor de BHV

BHV is niet alleen het opleiden van medewerkers tot bedrijfshulpverlener. Een BHV’er moet ook beschikken over de juiste uitrusting en materialen zoals een BHV hesje, verbanddoos, portofoon en een AED. Al deze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop www.101BHVSHOP.nl.

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking