Resto VanHarte kiest voor 101BHV.nl

Binnenkort is er in elk Resto van VanHarte altijd een BHV’er aanwezig. Meestal is dat de horecamanager of een betrokken vrijwilliger. BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Een BHV’er komt in actie bij een calamiteit, bijvoorbeeld een ongeluk, brand of zelfs een ontruiming. De medewerk(st)ers van Resto VanHarte gaan daarvoor een BHV cursus volgen. Een BHV-er is de eerste schakel in de kostbare eerste minuten wanneer er iets gebeurd totdat de professionele hulpverlening aanwezig is.

Wanneer elke seconde telt, maakt een getrainde BHV’er het verschil
Resto VanHarte vindt het belangrijk dat op elke Resto-avond de aanwezige horecamanager of een Resto VanHartevrijwilliger een BHV diploma heeft en biedt deze opleiding ook aan. Als opleidingsinstituut is gekozen voor 101BHV.nl. Bij de vaardigheden van een BHV’er horen: eerste hulp verlenen, brand bestrijden, reanimeren met een AED en mensen evacueren.

Het recept voor een betere buurt
Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen, zodat zij samen kunnen koken en eten, en vooral zelf kunnen bijdragen aan een leefbare gemeenschap.

 

VanHarte_Amsterdam


Ben jij voorbereid?

Wil jij ook voorbereid zijn tijdens een calamiteit? Meld je aan voor een praktijkgerichte BHV cursus.

Bekijk cursusaanbod

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *