BHV op locatie heeft veel voordelen

BHV op locatie houden heeft veel voordelen. In de Arbowet staat dat elke werkgever zich moet voorbereiden op een calamiteit zoals een brand, ontruiming of een eerste hulp. Tijdens een BHV cursus leren bedrijfshulpverleners de taken van een BHV’er. Vanaf 6 personen is het mogelijk om een cursus BHV op locatie te organiseren. Dit heeft veel voordelen die wij hieronder in het kort hebben samengevat.

 

Voordelen BHV op locatie

BHV cursus afgestemd op bedrijfssituatie
Ieder bedrijf in Nederland is uniek. Zo ook de aanwezige risico’s. Heb je een kantoor in een verzamelgebouw of werk je bij een fabriek? Doordat de BHV cursus op locatie van het bedrijf gehouden wordt, kan de instructeur een rondje met de cursisten lopen en aangeven wat de eventuele risico’s zijn. De eventuele risico’s en de mogelijke oplossing wordt tijdens de BHV cursus betrokken. Elke BHV cursus op locatie is afgestemd op de bedrijfssituatie van de klant.


Hoe meer cursisten, hoe voordeliger

Ondanks dat we altijd een goedkope BHV cursus willen aanbieden en één van de voordeligste BHV opleider van Nederland zijn, is het zo dat hoe meer cursisten er deelnemen, hoe voordeliger het per persoon is. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze ontvang je binnen 24 uur.


BHV cursus in Nederlands en Engels
Bij 101BHV.nl is het mogelijk om een BHV op locatie in verschillende talen te volgen. Zo geven wij de BHV cursus op locatie in het Nederlands en Engels.


Gecertificeerde BHV instructeurs
Je mag van ons verwachten dat wij gecertificeerde BHV instructeurs hebben die passie hebben voor hun vak. We willen tenslotte Nederland elke dag een beetje veiliger maken. Daarom volgen ook zij elk jaar een herhaling. De instructeurs zijn gecertificeerd bij NIBHV, Oranje Kruis en NNR.


Soepele voorwaarden
Is er iemand ziek? Dat is al vervelend genoeg. Omdat wij cursuslocaties door heel Nederland hebben en er elke maand een BHV cursus hebben, is er voor de cursist altijd een BHV cursus in de buurt. Zo voldoet het bedrijf toch aan de verplichting en houd het BHV team compleet.

 

Locatie voorwaarden

Is het voor elk bedrijf geschikt om een cursus BHV op eigen locatie te houden? Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij zijn niet veeleisend, maar hebben toch een aantal voorwaarden om het optimaal te laten verlopen:
– Ruimte in het gebouw waar de presentatie gehouden kan worden en waar alle cursisten kunnen zitten (liefst U-vorm).
– Ruimte, zo groot als 2 á 3 parkeerplaatsen, voor het praktijkgedeelte brand.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie weten? Neem dan contact met ons op: tel. 085-79 20 131 of e-mail naar info@101BHV.nl.

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *