Vernieuwde website voor 101BHV.nl

Het is nu twee weken geleden dat de website van 101BHV.nl een nieuwe uitstraling heeft gekregen. Naast een nieuwe vormgeving zijn er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Vooraf zijn hier vele uren werk aan vooraf gegaan, waar we kort op terug blikken. We nemen je mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening!

 

Waarom een nieuwe website

De afgelopen jaren is 101BHV.nl gegroeid tot een landelijke opleider voor BHV cursussen. Naarmate het aantal klanten toenam, zagen wij ook een toename in het aantal vragen naar BHV gerelateerde zaken zoals BHV advies en veiligheidsproducten. 101BHV.nl wil bedrijven graag ondersteunen op het gebied van BHV zodat zij maar één organisatie nodig zijn. Op de vorige website konden wij ons minder goed profileren voor bovenstaande diensten. En bovendien begon de techniek van de website steeds meer te piepen en te kraken. Dan sta je voor de keuze: ombouwen of nieuw bouwen. Het werd nieuw bouwen.

 

Grondige basis voor 101BHV.nl 2.0

De vorige website heeft ons veel informatie opgeleverd wat wel en wat niet werkte. Uiteraard staan de wensen en behoeften van onze klanten op nummer 1. In de loop van jaren hebben wij inspiratie en ideeën opgeslagen die wij wilden gieten in een nieuwe vormgeving en functionaliteiten. In ieder geval moest de website gebruiksvriendelijker, moderner en veel meer responsive zijn.

Voor bestaande klanten mochten wij verschillende BHV cursussen aanbieden, zoals de cursus BHV ploegleider. Voor ons is het belangrijk dat wij op de nieuwe website meerdere BHV cursussen kunnen aanmaken en dat elke cursus een eigen agenda heeft. Dat maakt het mogelijk dat klanten zich online kunnen aanmelden voor een BHV cursus naar keuze. Daardoor kunnen wij het cursusaanbod, dat voorheen alleen BHV basis en BHV herhaling bevatte, vergroten.

Het kwam regelmatig voor dat wij meerdere aanmeldingen kort na elkaar ontvingen. Dezelfde bedrijf, alleen meerdere deelnemers op verschillende dagen. Dit vonden wij in deze tijd digitale tijdperk niet meer kunnen. Het is nu mogelijk om in één aanmelding verschillende deelnemers op te geven voor verschillende cursusdagen. Sterker nog, je kunt zelfs verschillende cursussen in één aanmelding afronden. Bijvoorbeeld een Nederlandstalige deelnemer aanmelden voor een BHV cursus 1 dag gecombineerd met een Engelstalige deelnemer voor een cursus BHV Engels.

 

Wat is er vernieuwd

Naast een verbeterde techniek, zijn onderstaande punten zichtbaar voor jou als gebruiker.

1) Uitbreiding van het cursusaanbod
2) Startgarantie (als dit vermeld staat, gaat de cursus gegarandeerd door)
3) Aanmelden vernieuwd
4) Nieuwe locaties (Ridderkerk, Amsterdam-Zuid en Amersfoort)
5) BHV oefeningen

 

Wat vind jij?

Bij het bouwen van de site zijn we vanzelfsprekend niet over een nacht ijs gegaan, daar zijn maanden en maanden van werk aan vooraf gegaan. We zijn dus ook reuze benieuwd naar jullie mening over en reacties op de nieuwe site. Wat vind je ervan?

We nodigen je uit om er flink op los te klikken, te zoeken, lezen en ontdekken en met ons je ervaringen te delen. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en je er net als wij enthousiast over wordt.

Ook in de toekomst hopen we van jou als lezer feedback te blijven krijgen op de dingen die je mooi, handig, opvallend of juist onbegrijpelijk vindt, of nog mist. Laat ons vooral weten wat je vindt – alle feedback is welkom! Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@101BHV.nl.

Langs deze weg willen MediaSoep bedankt voor het realiseren van de nieuwe website (en de taart :-))

 

taart

 

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *