Update rondom coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Van 15 december t/m 9 februari zijn alle cursussen geannuleerd. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn of aanvullende informatie beschikbaar is, word je hierover geïnformeerd. De veelgestelde vragen vind je op deze pagina.

Laatste update: 13 januari 8.55 uur

 

  1. Gaat de BHV cursus door?
  2. Worden er annuleringskosten in rekening gebracht?
  3. Wanneer worden de uitgestelde cursussen weer ingepland?
  4. Moet ik me opnieuw aanmelden als er een nieuwe cursusdatum bekend is?
  5. Mijn BHV certificaat vervalt in de uitgestelde periode

Gaat de BHV cursus door?

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft 101BHV.nl besloten om alle cursussen die vanaf vanaf 15 december tot 9 februari 2021 gepland staan te annuleren. Wij volgen hiermee de richtlijnen van het RIVM op en hebben deze maatregel genomen voor de veiligheid van de deelnemers en onze medewerkers.

Worden er annuleringskosten in rekening gebracht?

Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht voor alle cursussen die van 15 december tot 9 februari 2021 gepland staan en verplaatst moeten worden.

Wanneer worden de uitgestelde cursussen weer ingepland?

Alle cursussen die van 15 december tot 9 februari 2021 gepland staan verschuiven naar een latere datum.

Moet ik me opnieuw aanmelden als er een nieuwe cursusdatum bekend is?

Als je bent aangemeld voor een BHV cursus die staat ingepland tot 9 februari 2021 hoef je niet opnieuw aan te melden via de website. Op de cursuspagina’s van de website vind je wel een actueel overzicht van cursusdata in jouw regio. Stuur ons een e-mail naar info@101BHV.nl met jouw voorkeur voor locatie en datum.

Mijn BHV certificaat vervalt in de uitgestelde periode

Zodra je de herhaling weer hebt gevolgd op een later tijdstip wordt je BHV certificaat weer verlengd. Ons advies is ook om alvast na 9 februari een BHV herhaling in te plannen.

Heb je een andere vraag? Stel hier je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rick Boelens

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.