Update rondom coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn of aanvullende informatie beschikbaar is, word je hierover geïnformeerd. De veelgestelde vragen vind je op deze pagina.

Laatste update: 1 maart 08.30 uur

 

  1. Gaat de BHV cursus door?
  2. Worden er annuleringskosten in rekening gebracht?
  3. Wanneer worden de uitgestelde cursussen weer ingepland?
  4. Moet ik me opnieuw aanmelden als er een nieuwe cursusdatum bekend is?
  5. Mijn BHV certificaat vervalt in de uitgestelde periode

Gaat de BHV cursus door?

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft 101BHV.nl besloten om alle cursussen met open aanmeldingen die tot 2 maart 2021 gepland staan te annuleren.

Vanaf 3 maart neemt het kabinet EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen op in de versoepelingen en is het toegestaan om weer BHV cursussen te volgen. Lees ook het bericht van de branchevereniging BHV.

Cursussen op eigen locatie van de opdrachtgever gaan in overleg door. Voor bedrijven en organisaties waarvan de veiligheid van medewerkers of de continuïteit van het bedrijf in het gedrang komt, gaan door mits het voldoet aan alle (RIVM) maatregelen.

 

Worden er annuleringskosten in rekening gebracht?

Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht voor alle cursussen die van 15 december tot 2 maart 2021 gepland staan en verplaatst moeten worden.

Wanneer worden de uitgestelde cursussen weer ingepland?

Alle cursussen die van 15 december tot 2 maart 2021 gepland staan verschuiven naar een latere datum. Je kunt op de website bij de desbetreffende cursus een actueel overzicht van alle data en locatie vinden.

Moet ik me opnieuw aanmelden als er een nieuwe cursusdatum bekend is?

Als je bent aangemeld voor een BHV cursus die staat ingepland tot 2 maart 2021 hoef je niet opnieuw aan te melden via de website. Op de cursuspagina’s van de website vind je wel een actueel overzicht van cursusdata in jouw regio. Stuur ons een e-mail naar info@101BHV.nl met jouw voorkeur voor locatie en datum.

Mijn BHV certificaat vervalt in de uitgestelde periode

Zodra je de herhaling weer hebt gevolgd op een later tijdstip wordt je BHV certificaat weer verlengd. Ons advies is ook om alvast na 2 maart een BHV herhaling in te plannen.

Heb je een andere vraag? Stel hier je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.