Online BHV theorie met halve praktijkdag

Iedereen die BHV’er wil worden, moet een BHV certificaat halen door een BHV cursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je niet alleen eerste hulp te verlenen aan slachtoffers, maar ook wat je moet doen in het geval van een brand of ontruiming op de werkvloer. Het BHV certificaat is al in één dag te halen, maar voor grote organisaties met meer dan 25 BHV’ers is het nu ook mogelijk een halve dag praktijktraining te volgen in combinatie met E-learning. Met BHV E-learning kun je de nodige theorie thuis of op kantoor doornemen wanneer het jou het beste uitkomt en daarna in slechts enkele uren de praktijk oefenen op locatie.

 

BHV examen

De inhoud van de BHV theorie is opgebouwd uit verschillende onderwerpen en elk onderwerp sluit je af met een deeltoets. Wanneer de deeltoets voldoende is, kun je verder. Als alle deeltoetsen met een voldoende zijn afgesloten, komt het examen zichtbaar. Het BHV examen bestaat uit 30 vragen die beantwoord moeten worden in een bepaald tijdsbestek. Alleen het positief afronden van het BHV examen, geeft toegang tot de praktijkdag.

 

Oefenen tijdens de BHV praktijkdag

Met BHV E-learning wordt de theorie van de bedrijfshulpverlening je uitgelegd in woord en beeld. De lesstof kan met E-learning door iedereen in zijn of haar eigen tempo doorlopen worden. Mensen die al enige ervaring hebben met BHV of EHBO kunnen de materie snel in zich opnemen en mensen zonder voorkennis kunnen er alle tijd voor nemen om de stof te leren. Na de online theorie volgt er nog een halve dag op locatie. In slechts één dagdeel worden alle handelingen, die een BHV’er moet kunnen uitvoeren, geoefend onder begeleiding van een ervaren instructeur. BHV E-learning is dus de ideale manier om het BHV certificaat te halen voor iedereen die zijn tijd hiervoor zelf wil kunnen indelen.

Wilt u meer informatie over BHV E-learning? Neem gerust contact met ons op.


Ben jij voorbereid?

Wil jij ook voorbereid zijn tijdens een calamiteit? Meld je aan voor een praktijkgerichte BHV cursus.

Bekijk cursusaanbod

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *