BHV certificaat / diploma toevoegen aan LinkedIn

LinkedIn is een online sociaal netwerk dat gericht is op de zakelijke markt. LinkedIn heeft in Nederland miljoenen gebruikers en het belangrijkste doel van het platform is om gebruik te maken van elkaars zakelijke netwerk. Aan het profiel van LinkedIn kun je ook diploma’s en certificaten toevoegen om zo een openbaar CV op te bouwen. Het is bij 101BHV.nl mogelijk om ook je BHV certificaat toe te voegen aan LinkedIn profiel.

 

BHV certificaat toevoegen aan LinkedIn profiel

Wil jij je zakelijke netwerk laten weten dat je in het bezit bent van een BHV certificaat? Voeg het toe aan je LinkedIn profiel. Op die manier bouw je aan een openbare CV.

 

Voordelen
– Makkelijkste manier om wat je hebt geleerd op je profiel te delen. Je CV op LinkedIn heeft meer bewijs van je kennis en kunde, zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

– Profielen met certificaten trekken volgens LinkedIn 6x zoveel kijkers

– Onafhankelijke toetsing van het certificaat doordat de opleider de echtheid kan bevestigen of bijvoorbeeld later intrekken.

– HR professionals en managers bij werkgevers hebben een betrouwbare methode om te checken of iemand echt dat BHV certificaat heeft behaald.

 

Stappen BHV certificaat toevoegen aan je LinkedIn profiel

  1. Ga naar je profiel toe en scrol naar Licenties en certificaten
  2. Klik op het plusje
  3. Vul bij naam BHV certificaat in
  4. Zoek bij organisatie 101BHV.nl op
  5. Vul de datum en verloop datum in (1 jaar)
  6. Klik op opslaan.
  7. Vergeet uiteraard niet om 101BHV.nl te volgen op Linkedin 🙂

 

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *