BHV certificaat / diploma toevoegen aan LinkedIn

LinkedIn is een online sociaal netwerk dat gericht is op de zakelijke markt. LinkedIn heeft in Nederland 6 miljoen gebruikers en het belangrijkste doel van het platform is om gebruik te maken van elkaars zakelijke netwerk. Dat gebeurt door contacten te leggen met personen die je vertrouwt. Aan het profiel van LinkedIn kun je ook diploma’s en certificaten toevoegen om zo een openbaar CV op te bouwen. Sindskort is het bij 101BHV.nl mogelijk om ook je BHV certificaat toe te voegen aan LinkedIn.

 

BHV certificaat toevoegen aan LinkedIn profiel

Wil jij je zakelijke netwerk laten weten dat je in het bezit bent van een BHV certificaat? Voeg het toe aan je LinkedIn profiel. Op die manier bouw je aan een openbare CV.

 

Voordelen
– Makkelijkste manier om wat je hebt geleerd op je profiel te delen. Je CV op LinkedIn heeft meer bewijs van je kennis en kunde, zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

– Profielen met certificaten trekken volgens LinkedIn data 6x zoveel kijkers

– Onafhankelijke toetsing van het certificaat doordat de opleider de echtheid kan bevestigen of bijvoorbeeld later intrekken.

– HR professionals en managers bij werkgevers hebben een betrouwbare methode om te checken of iemand echt dat BHV certificaat heeft behaald.

 

Toevoegen aan je profiel na delen van je ervaring

1. Elke deelnemer ontvangt na het volgen van een BHV cursus van 101BHV.nl een uitnodiging om een review te plaatsen via Springest.

2. Als jij je review bevestigd met LinkedIn dan wordt het certificaat aangemaakt.

3. 101BHV.nl verifieert of je recht hebt op het certificaat.

4. Je certificaat op LinkedIn wordt gepubliceerd!