101BHV.nl voor de 3e keer genomineerd voor FD Gazellen Awards

Voor het 3e jaar op rij is 101BHV.nl genomineerd voor de FD Gazellen Awards van 2021! Hiermee behoort 101BHV.nl met de snelstgroeiende bedrijven van Nederland volgens de ranglijsten van het FD.

 

Met veel inzet en passie zijn wij dagelijks bezig met om Nederland elke dag een beetje veiliger te maken. Dat doen wij door BHV’ers en EHBO’ers de juiste training en materiaal te bieden. Ondanks dat door corona de BHV cursussen anders zijn gegaan dan voorheen, zit de groei in het bedrijf er nog steeds in, wat resulteert in deze nominatie.

„Het is een mooie erkenning,” vindt Rick Boelens, eigenaar en oprichter van 101BHV.nl. „Dit is een mooie erkenning voor elke dag hard werken door alle medewerkers. Dagelijks zorgen wij ervoor dat BHV’ers en EHBO’ers optimaal voorbereid worden om eerste hulp te verlenen tijdens een calamiteit.”

 
FD Gazelle 2021
 

Financieel Dagblad organiseert FD Gazellen

De FD Gazellen Awards Externe link worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven die meedingen naar de prijs zijn financieel gezond en hebben een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaren. Naast de omzetgroei wordt ook de winstmarge en de groei van het personeel meegenomen.
 

Werken bij 101BHV.nl

101BHV.nl behoort tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en wij zoeken nieuwe medewerkers die met ons mee willen groeien! Om te zorgen voor 101% klanttevredenheid zoeken wij de allerbeste mensen in hun vak. Bekijk het overzicht van aantal vacatures bij 101BHV.nl.

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.