101BHV.nl is verhuisd naar Groningen

101BHV.nl gaat verhuizen! We hebben ons pand in Appingedam verlaten en trekken vanaf vandaag, 1 maart 2021, in op een goed bereikbare locatie en op een mooie uitvalsbasis in Groningen met uitgebreide trainingsmogelijkheden.

Realistisch oefenen in het BHV oefencentrum

101BHV.nl is toe aan een volgende stap en met een eigen BHV oefencentrum hebben we alles voor de beste BHV’er. Het pand met kantoor en magazijn stelt ons in staat in de toekomst verder te groeien. Zo heeft 101BHV.nl straks meerdere ruimtes waarin we BHV’ers kunnen trainen, maar ook waar ontruimings- en brandoefeningen plaats zullen vinden. Met een aparte ontvangstruimte, theorie- en oefenlokalen bieden we onze deelnemers cursussen en oefeningen onder één dak aan.

 

Goed bereikbaar met eigen parkeerterrein

De locatie in Groningen is goed te bereiken op bedrijventerrein Euvelgunne en heeft voldoende parkeergelegenheid. Vanaf 1 maart zijn wij te bereiken aan de Rigaweg 26 in Groningen.

 

Uitbreiden magazijn

Sinds 2017 bieden wij via de webshop www.101BHVSHOP.nl een uitgebreid assortiment BHV- EHBO en AED producten aan. Onze medewerkers zijn dagelijks bij bedrijven op locatie en weten waar organisaties behoefte aan hebben. 101BHVSHOP.nl heeft het assortiment veiligheidsproducten daarop afgestemd met kwaliteitsproducten van A-merken. Van EHBO koffer tot brandblussers en alles wat er tussen zit leveren wij door heel Nederland.

In Groningen beschikken we nu over een groter magazijn. Dit betekent dat we het assortiment kunnen uitbreiden en meer producten op voorraad kunnen nemen zodat we de bestellingen snel kunnen leveren.

Advies nodig over de mogelijkheden

Wil je als bedrijf een BHV cursus volgen, maar lukt dat niet op jullie eigen locatie? Ook dan ben je bij 101BHV.nl op onze nieuwe locatie op het juiste adres. In het BHV oefencentrum maak je op een veilige maar realistische manier kennis met een echte brand, ervaar je hoe verschillende blusobjecten werken en oefen je een ontruiming met simulatietechnieken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het volgen van de BHV training in Groningen of elders in Nederland? Bekijk dan ons cursusaanbod.

Wij verwelkomen u graag in Groningen !


Ben jij voorbereid?

Wil jij ook voorbereid zijn tijdens een calamiteit? Meld je aan voor een praktijkgerichte BHV cursus.

Bekijk cursusaanbod

Geschreven door

Annemieke Medewerker van 101BHV.nl en schrijft zo nu en dan een artikel over BHV en EHBO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *