101BHV.nl genomineerd voor FD Gazellen Awards 2020

Voor het tweede jaar op rij is 101BHV.nl genomineerd voor de FD Gazellen Awards van 2020. Hiermee behoort 101BHV.nl met de snelstgroeiende bedrijven van Nederland volgens de ranglijsten van het FD.

 

Met veel inzet en passie zijn wij dagelijks bezig met bedrijfshulpverlening voor onze klanten. Het aantal klanten zijn de afgelopen jaren flink gestegen, wat resulteert in deze nominatie. „Het is een mooie erkenning,” vindt Rick Boelens, eigenaar en oprichter van 101BHV.nl. „Dit is een mooie erkenning voor elke dag hard werken door alle medewerkers. Dagelijks zorgen wij ervoor dat BHV’ers optimaal voorbereid worden om eerste hulp te verlenen tijdens een calamiteit.”

 

FD Gazellen 2020

Financieel Dagblad organiseert FD Gazellen

De FD Gazellen Awards Externe link worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven die meedingen naar de prijs zijn financieel gezond en hebben een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaren. Naast de omzetgroei wordt ook de winstmarge en de groei van het personeel meegenomen.

Zelf een BHV cursus volgen?

Ben je werkzaam binnen een bedrijf en zou je graag eerste hulp willen verlenen? Dan is het volgen van een BHV cursus vaak de beste stap. Binnen ieder bedrijf moeten voldoende mensen met kennis van BHV zijn. Bij 101BHV.nl is het mogelijk om snel en in de buurt je BHV certificaat te halen.

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *