101BHV.nl FD Gazellen Award 2019

Vandaag hebben wij te horen gekregen dat 101BHV.nl voor het eerst genomineerd is voor de FD Gazallen Award 2019. 101BHV.nl behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In totaal zijn er 770 bedrijven voor deze award genomineerd. Dit is vandaag bekend gemaakt door het Financiële Dagblad.

 

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Uitsluitend bedrijven die sneller gaan dan alle andere komen in aanmerking voor deze award. Het gaat hierbij niet alleen om omzet, maar ook om winstgevendheid en de groei van het aantal werknemers tellen mee.
 
fd-gazelle-gefeliciteerd
 

Al eerder in de prijzen

101BHV.nl viel al eerder in de prijzen. Eind 2015 werd 101BHV.nl uitgeroepen tot Beste Opleider van
Nederland in de categorie Arbo & Veiligheid – kleine opleider en behoorde eigenaar van het bedrijf Rick Boelens in mei 2016 tot 25-onder-de-25 jaar ondernemers van Nederland.
 


 

Over 101BHV.nl

101BHV.nl, specialist en opleider voor bedrijfshulpverlening (BHV). Eén adres voor BHV cursussen, -oefeningen, advies en veiligheidsproducten. 101BHV.nl beschikt over een eigen team gecertificeerde instructeurs en medewerkers die vakkundig ondersteunen op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Uitreiking FD Gazellen Awards

De uitreiking van de FD Gazellen Awards Externe link voor de regio Noord vindt plaats op donderdag 7 november in DNK, Assen.
 

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *