101BHV.nl behoort tot de beste 5 van Nederland

Donderdag 14 december is in Amersfoort bekend gemaakt dat 101BHV.nl behoort tot de Beste 5 opleiders van Nederland in de categorie arbo en veiligheid. Hierbij wordt gekeken naar inhoud, trainers, organisatie en ervaringen van klanten.

 

beste-opleider-van-nederland-2016

 

Bedrijfshulpverlening is iets dat alle bedrijven in Nederland georganiseerd moeten hebben en 101BHV.nl geeft hierin trainingen door heel Nederland. Alle bedrijven in Nederland moeten aan de hand van de aanwezige risico’s BHV’ers hebben. Dit zijn medewerkers die een BHV cursus hebben gevolgd en eerste hulp kunnen verlenen. Denk bijvoorbeeld aan behandeling van verwondingen, reanimeren en een gebouw ontruimen.

In 2015 won 101BHV.nl deze prijs als Beste Opleider van Nederland, maar dan als ‘kleine opleider’. De organisatie heeft het dit jaar anders gedaan door geen verschil meer te maken tussen kleine- en grote opleider. 101BHV.nl Is geëindigd op de vijfde plek.

Het is de vierde keer dat de prijs werd uitgereikt. De verkiezing is een initiatief van opleidingsvergelijker Springest en Princess Hotel Collection. Alle Nederlandse opleiders kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze prijs.

 

bovnl-2016-1

 

Geschreven door

Rick Boelens Ik schrijf graag over BHV zodat organisaties op de hoogte blijven over (nieuwe) ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *